epa09102127 Serbia?s Strahinja Pavlovic (C) in action against Portugal?s Bruno Fernandes (R) during the FIFA World Cup 2022 qualifying soccer match between Serbia and Portugal in Belgrade, Serbia, 27 March 2021.  EPA-EFE/Andrej Cukic

“STARA DAMA” ŽELI STRAHINJU PAVLOVIĆA?

Strahinja Pavlović bi mogao ponovo da obuče “crno bijeli” dres, ali ovoga puta torinskog Juventusa. 

Ekipa Masimilijana Alegrija traži nasljednika Đorđa Kjelinija, izgleda u ovom trenutku kao da će imati problema da pronađu pravog, ali bi Strahinja u budućnosti to mogao da demantuje. 

“Gazeta” jutros piše o interesovanju Juventusa, kao i da će Pavlović biti primarna meta. 

Cijena?

Oko 20-25 miliona evra bi zaradio Salcburg za koji trenutno Pavlović nastupa. Definitivno će Pavlović biti u Kataru na Mundijalu, selektor Stojković računa na njega što smo vidjeli i u prethodnim reprezentativnim ciklusima, ali i zbog sjajnih izdanja u dresu austrijskog tima. 

U Ligi šampiona je dokazao da se radi o sjajnom fudbaleru, nadamo se da će to biti slučaj i u Kataru i nakon toga, što da ne, u dresu Juventusa. Pavlović trenutno zarađuje 700 hiljada evra u Salcburgu i Juventus sa platom ne bi imao problem, već samo sa obeštećenjem jer bi Austrijanci mogli da pojačaju cijenu, posebno ukoliko Pavlović bude imao zapažen učinak na Mundijalu. 

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: Starsport

Comments are closed.