NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - SEPTEMBER 03: Alexander Isak of Newcastle United in action during the Premier League match between Newcastle United and Crystal Palace at St. James Park on September 03, 2022 in Newcastle upon Tyne, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

ŠVEDSKA SVE SLABIJA U BEOGRADU!

Reprezentacija Švedske biće lišena i usluga napadača Njukasla Aleksandera Isaka u subotnjem duelu protiv reprezentacije Srbije.

Sada već jasno postaje da će Švedska na stadion Rajko Mitić izvesti pretežno rezervni sastav a Selektor Jane Anderson imaće ozbiljnih muka da sklopi konkurentan tim za meč sa Srbijom.

Napadač za koga je Njukasl ljetos platio 70.000.000 evra ne računajući bonuse odustao je od septembarske reprezentativne akcije. Kako je objavljeno u zvaničnom saopštenju FS Švedske, napadač Njukasla je proteklih dana “osjećao” nelagodnost zbog koje je prvo trenirao individualno, da bi se zatim definitivno povuka za mečeve sa Srbijom i Slovenijom gdje je trebao biti udarna igla s obzirom na formu koju je pokazao na početku sezone Premijer lige gdje je na tri utakmice postigao dva gola.

Iz kombinacije su još ranije ispali Jesper Karlson i Albin Ekdal, te Martin Olson i Filip Dagerstal zbog povreda.

Takođe za utakmicu sa Srbijom pod velikim znakom pitanja su vezista Emil Forsberg i golman Robin Olsen, pošto se oporavljaju od povreda i rade po posebno režimu.

Fotografija: Premierleague.com


Comments are closed.