Tite i Vinisijus

TITE SA 12 IGRAČA NA STADIONU
Da li je ovo tim koji će se suočiti sa Srbijom?

Reprezentacije Brazila i Srbije u četvrtak od 20.00 časova odigraće meč prvog kola Grupe G na Mundijalu u Kataru, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje konačne odluke selektora Titea i Stojkovića oko sastava timova.

Brazilski mediji pišu da je danas stručni štab njihovog nacionalnog tima na čelu sa selektorom Titeom i još dvanaestoricom igrača posjetio stadion Lusail na kome će igrati meč sa Srbijom i stadion na kome će se igrati i finale ovog Svjetskog prvenstva.

Od brazilskih fudbalera, teren na Lusailu danas su ”osjetili”: Veverton, Bremer, Danilo, Aleks Teles, Aleks Sandro, Fred, Everton Ribeiro, Antoni, Rodrigo, Martineli, Rišarlison i Pedro. Posjeta je bila između igrača, odnosno nije bila obavezna za sve.

Stadion Lusail ima kapacitet za 80.000 ljudi i najveći je na Svjetskom prvenstvu. Krov je napravljen od materijala koji štiti lokaciju od vrućeg vjetra i propušta svjetlost za rast travnjaka.

Ono što brazilsku, ali i ovdašnju javnost najviše zanima, trebalo bi da se dogodi tokom popodneva, kada će Brazilci obaviti novi trening, a njihovi mediji procjenjuju da će Tite  konačno raditi sa jedanaest igrača koji će početi meč sa Srbijom.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: FCBN

Comments are closed.