Leotar zrinjski tuca

TUČA NAKON MEČA LEOTAR I ZRINJSKI
Sve će se znati nakon saopštenja

Utakmica u Trebinju između Leotara i Zrinjskog imala je i neslavno i ružno “treće poluvrijeme”, jer je došlo do sukoba službenih lica ova dva kluba.

Fizički sukob se desio između više lica, a između ostalih na snimku se vide šef struke HŠK Zrinjski Sergej Jakirović i kondicioni trener “Plemića” Marin Ivančić kako nasrću na kapitena Leotara Đoku Milovića.

Ivančić je, kako se vidi na videu, napao sa leđa kapitena Trebinjaca.

Na videu koji se ranije pojavio, iz Leotara su tokom pres konferencije “napali” Jakirovića da im je igrač Zrinjskog Nemanja Bilbija psovao “mrtvu majku”. Treba napomenuti da je trener domaćeg tima Marko Maksimović odmah smirio situaciju za vrijeme presa.

Trener “Plemića” Sergej Jakirović rekao je da će klub uskoro izdati saopštenje

“Sve ćete saznati uskoro, nakon klupskog saopštenja”,kazao je Jakirović i dodao:

“Kada sam izašao iz autobusa da pozovem igrače da krenemo, a u međuvremenu su im podijeljeni sendviči, Đoki sam rekao, “Šta ti je, gotova stvar”. Također, podsjetio sam ga da me je vrijeđeo i na prethodnom našem gostovanju, a on je odgovorio, “Ja ću ovo, ja ću ono…” Kada sam mu došao blizu, on me odgurnuo, a kada su to vidjeli ovi moji, odmah su reagovali. Ponavljam, klub će izdati saopštenje. Nama može prići ko god hoće, i napasti nas”, rekao je Jakirović.

Nastavio je da objašnjava i rekao da je policija stajala kod svlačionica, a da na parkingu nije bilo nikoga.

“Policajci su došli poslije i pitaju: Šta je bilo, šta je bilo? Slične stvari nam se non stop dešavaju u Trebinju, bar od kada sam ja tu. Bitno je da su napravili screenshot, navodno kako nekoga ganjam. Ali dobro, neka se zabavljaju jedan dan. Činjenica je da je on došao tamo i vrijeđao, prijetio, “ja ću ovo, ja ću ono…” Bože sačuvaj. Ali dobro, zaključio je šef stručnog štaba Zrinjskog za portal Avaza.


Izvor fotografije: trebinjelive.info

Comments are closed.