Dzud Belingem

VELIKANI KRENULI PO BELINGEMA!
U Dortmund došao za 11 miliona eura

Fudbaler Borusije Dortmund Džud Belingem na meti je evropski velikana i veliko je pitanje da li će ga klub iz Dortmunda uspjeti zadržati u svojim redovima.

Popularni “Milioneri” poznati su kao stvaraoci kvalitetnih mladih igrača pa je to slučaj i sa mladim Englezom Belingemom koji je 2020. godine stigao iz Birmingema u Dortmund za 11 miliona evra.

Belingem ima samo devetnaest godina, a može igrati na svim pozicijama u veznom redu, što je velika prednost za njega a već je upisao nekoliko nastupa za reprezentaciju Engleske i označen je kao najveći talenat na svijetu u ovom trenutku.

Zato su najmoćniji timovi Evrope, Mačester Junajted, Čelzi, Mančester Siti i Real Madrid već bacili oko na Engleza i pokušavaju ga privoliti na svoju stranu. Neće to biti nimalo lagan posao jer ovog sjajnog fudbalera Dortmund cijeni na 150 miliona eura a u ugovoru Engleza ne postoji izlazna klauzula. Bez obzira na sve Borusija će pokušati zadržati Belimgena a da li će u tome uspjeti teško je reći jer interesovanje ove četvorke nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ono što je sigurno je da nas očekuje pakleni okršaj za potpis ovog izvanrednog mladog fudbalera čiji će razvoj karijere biti jako zanimljivo ispratiti.


Izvor fotografije: Getty images

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *