Džonkel Džons

ZMAJICE KOMPLETNE PRED STAR SVJETSKOG!

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u noći sa srijede na četvrtak utakmicom protiv Portorika započeće nastup na Svjetskom prvenstvu u Australiji.

Djevojke su već 10-ak dana u Sydneju, gdje se pripremaju za debi na Mundobasketu, a od danas je u kompletnom sastavu jer se ekipi pridružila prva zvijezda tima Džonkel Džons nakon nastupa u finalu WNBA i predvodit će selekciju na Svjetskom prvenstvu.

Reprezentativke su spremne za prvenstvo, a Nikolina Knežević je pozvala sve navijače da budu uz njih.

“Pripremamo se za prvi meč protiv Portorika. Jedva čekamo da istrčimo u punom sastavu jer nam se pridružila Džons. Znam da je utakmica u ranim jutarnjim satima, ali nadam se da ćete nam kao i uvijek biti podrška”, rekla je Knežević i dodala:

“Mi obećavamo da vas nećemo iznevjeriti i da ćemo dati sve od sebe da sutrašnju utakmicu završimo pobjedom”, istakala je Knežević.

Proslavljena košarkašica a sada tim menadžer reprezentacije Razija Mujanović pohvalila je rad i atmosferu.

“Odradili smo dovoljan broj treninga. Situacija je odlična, atmosfera odlična”, rekla je pred početak Svjetskog prvenstva Mujanović.

Košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu u Australiji predstavljaće:

Milica Deura, Miljana Džombeta, Nikolina Knežević, Dragana Domuzin, Ajla Ikanović, Nikolina Delić, Ajla Selimović, Nikolina Elez, Jovana Marković, Matea Tavić, Anđela Delić i Džonkel Džons.

Stručni štab činiće selektor Goran Lojo, pomoćnik Armin Šećerović, a tim menadžer biće Razija Mujanović.

“Zmajice” se nalaze u grupi A gdje će pored Portorika igrati još s Belgijom, SAD-om prvim favoritom turnira, Kinom i Južnom Korejom.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *