Vladimir Jovanovic

ZVEZDA BEZ DVA KLJUČNA IGRAČA NA EFES

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je da njegovu ekipu očekuje najteža i najlakša utakmica u isto vrijeme, protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope.

Crvena zvezda sutra u Istanbulu gostuje Efes Pilsenu, u meču prvog kola Evrolige.

“Želim da vidim ravnopravnu igru sa Efesom, da im pariramo u košarkaškim segmentima. Idemo polako, popravljamo našu igru i hoćemo da budemo pravi kada bude najpotrebnije. Imamo neke kadrovske probleme, igraćemo bez Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, ali smo i za to spremali rješenje”, kazao je Jovanović.

On je dodao i da je EFES na već sjajan sastav dodao igrače poput Polonare, Klajburna i Žižića i da su pokriveni na svim pozicijama.

“Na mom timu je da odigra “muški”, da pokaže napredak u odnosu na prethodni period i da iskoristi prilike koje se ukažu”, izjavio je Jovanović.

Kapiten Zvezde Branko Lazić smatra da će biti veoma teško, jer je Efes na postojeći kvalitet doveo velika pojačanja, a na sve to se igra na njihovom terenu.

“Želimo da damo sve od sebe, da odigramo našu najbolju utakmicu, i naravno pokušamo da dodjemo do pobede. Igraju bez Larkina, ali nas čeka veoma zahtevan zadatak, tu je Vasa Micić. Pritom, ne smemo da potcenimo niti jednog igrača Efesa već da igramo kako smo trenirali i planirali tokom sedmice za nama”, rekao je Lazić.

Meč Crvene Zvezde i Efesa u Sinan Erdem Domu na programu je sutra od 19:30.

Fotografija: Aba liga/Zadar/Zvonko Kucelin


Comments are closed.