Reuters Katar

ČETVRTI DAN MUNDIJALA
Šta nas očekuje danas

Danas su na programu četiri utakmice na Mundijalu u Kataru. Pred nama su susreti u grupama E i F a na terenu ćemo vidjeti aktuelnog vicešampiona Svijeta ali i tri reprezentacije kojima je prognoziran visok plasman.

Raspored utakmica:

Hrvatska – Maroko (11.00)

Njemačka – Japan (14.00)

Španija – Kostarika (17.00)

Belgija – Kanada (20.00)

Grupa E

Mečeve u ovoj grupi otvoriće Njemačka i Japan i biće to susret koji bar na papiru, obećava dobru zabavu i sigurno da igrači “Zemlje izlazećeg Sunca” će imati svoju šansu pa vidjećemo da li će još jedna velika reprezentacija kao što je NJemačka zakomplikovati sebi put u iduću fazu. Španija i Kostarika odmjeriće snage u drugom duelu ove grupe i sve sem trijumfa “crvene furije” bilo bi veliko iznenađenje.

Grupa F

Današnji program otvoriće vicešampion Svijeta Hrvatska i Maroko. “Vatreni” su favoriti u ovom meču ali Afričke reprezentacije do sada su pokazale zavidan kvalitet i da su tvrd orah, pa sigurno neće biti lako izabranicima Zlatka Dalića. Današnji program zatvoriće Belgija i Kanada koja se na Mundijalu našla nakon 36 godina. Belgijanci su apsolutni favoriti ali jučerašnji dan nam je pokazao da se unaprijed ništa ne zna i da svi danas igraju fudbal.

Kakav ste vi prognozer pokažite na admiralbet.ba uz najbolje kvote i najširu ponudu igara.


Izvor fotografije: Reuters

Comments are closed.