MN press kostic

KOSTIĆ UPITAN ZA BRAZIL
Strepnja među Srbima

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković otkrio je da je Filip Kostić neizvjestan za sutrašnji susret sa Brazilom.

Sutra je veliki dan za našu reprezentaciju budući da “Orlovi” otvaraju svoje učešće na Svjetskom prvenstvu i to protiv, vjerovatno, najtežeg mogućeg rivala – Brazila.

Stoga, medije je prevashodno zanimalo kako će izgledati tim Srbije za taj duel i ko će biti spreman.

“Potpuno normalno pitanje, ali nijedan trener vam neće otkriti tim. Što se tiče sastava Brazila, 99 posto znamo ko će igrati, ali to ništa ne mijenja. Dobro smo radili ovih par dana i adaptirali se na klimu i život u Kataru. Jedino što je Filip Kostić pod znakom pitanja”, rekao je selektor Stojković.

On je potom istakao da se Srbija nikoga ne plaši, pa ni “selesaa”.

“Gotovi smo sa četiri napadača? Imate sreće izgleda, ako igramo sa četvoricom napadača. Ali, ko će igrati odbranu? Neko mora. Šalu na stranu, Brazil je veliki tim, jedan od najvećih na svijetu sa zlatnom generacijom igrača. Očekujemo nevjerovatno tešku utakmicu, moramo biti fokusirani na naš fudbal i da pokušamo da kroz taktičke i tehničke stvari da budemo dobar protivnik Brazilu. Utakmica počinje rezultatom 0:0, Brazil ima šansu da dobije, ali i mi. Mi se ne plašimo nikoga na svijetu, pa čak ni Brazila, uz svo dužno poštovanje”, kazao je Stojković.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: MN Press

Comments are closed.