Pol POgba AFP

POGBA ŽELIO NAPUSTITI FUDBAL
Teška godina za Francuza

Pol Pogba je tokom ljetnjeg prelaznog roka pojačao Juventus. Vezni fudbaler se tako vratio u Torino gdje je imao uspješne četiri godine, ali zbog problema sa koljenom nije još uvijek upisao prve minute tokom svog drugog mandata sa “bjankonerima”. 

A možda ga ne bi vidjeli ponovo na fudbalskom travnjaku da se držao mišljenja o napuštanju fudbala. 

Sve se zbilo u veoma mračnom periodu, znamo da je fudbaler bio kidnapovan 19. marta kada je bio u Francuskoj. Naoružani otmičari su potraživali čak 13 miliona evra za njegovu zaštititu. U sve se umiješao i njegov brat, tako da i ne čudi što je Pogba razmišljao o napuštanju fudbala. Ovo je sa italijanskim medijima podelio Bubakar Kamara, Pogbin blizak prijatelj.

“Tokom njegove prve sezone u Italiji živio sam sa njim tokom većeg dijela te godine, onda sam otišao jer mi se rodio sin. Poslije toga sam brinuo o njegovoj majci. Dan poslije kidnapovanja vidio sam Pogbu kako sjedi na krevetu zadubljenog u mislima u hotelu u Parizu. Plakao je i mučio se da govori, rekao mi je kako su ga oteli maskirani i naoružani ljudi koji su tražili 13 miliona evra od njega. Onda mi je priznao kako je želio da nestane, nije želio da igra fudbal više. Plašio se za svoju porodicu. Sada ne vjeruje nikome”, izjavio je Kamara. 

Nadamo se da će Pogba uspeti da prevaziđe ovaj težak period u njegovom životu i ponovo se vrati uživanju na terenu.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: AFP

Comments are closed.