OFK BEOGRAD

“ROMANTIKA” PRED GAŠENJEM!

Fudbalski klub OFK Beograd, jedan od najvažnijih klubova na ovim prostorima nalazi se pred gašenjem, saopštili su navijači ovog tima.

Klub koji ima važnu ulogu u istoriji srpskog fudbala godinama unazad tavori u nižim rangovima gdje se nalaze od sezone 2016/17.  Šezdesetih godina prošlog vijeka doživljavali su najveće uspjehe u istoriji kluba, a pamti se i 2004. godina i utakmica sa Atletiko Madridom u polufinalu Intertoto kupa. Čak ni više od jednog vijeka postojanja, ni ti silni uspjesi nisu garant da popularni “Romantičari” žive i da će živjeti.

Svi osim navijača okrenuli su im leđa i najvatrenije pristalice riješile su da se uhvate za posljednju slamku spasa.

“Stiglo se do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju. Klubu prijeti katanac, više nema nikoga sem navijača koji jedini poštuju i vole OFK Beograd. Pokrećemo navijačku akciju, u kojoj ćemo prikupljati sredstva za podmirivanje osnovnih životnih potreba OFK Beograda”, saopšteno je od strane navijača.

“Romantičari” su slavili za vikend protiv Teleoptika kod kuće 2:1 a u akciji prikupljanja pomoći prikupljeno je 750 evra i 81650 dinara (oko 1350 konvertibilnih maraka).

Popularni “romantičari” trenutno se nalaze u donjem dijelu tabele Srpske lige Beograd (treći stepen takmičenja), sa samo sedam bodova.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *