Starsport partizan

STIGAO ODGOVOR IZ BARSELONE
Neće se svidjeti navijačima Partizana

I pored toga što je već nedjeljama unazad dozvoljena slobodna elektronska prodaja ulaznica za večerašnji meč Barselone i Partizana, nekoliko sati pred utakmicu je velikom broju navijača crno-bijelih koji su tim povodom doputovali iz Srbije otkazano trebovanje i oni neće moći večeras da prisustvuju utakmici, iako su uredno platili karte.

Barselona se poziva na tamošnji zakon koji onemogućava prisustvo gostujućih navijača na različitim sektorima u dvorani, a od svog stava nije odstupila ni poslije intrervencije predsjednika Partizana Ostoje Mijailovića koji se zvanično obratio prvom čovjeku Barselone Đoanu Laporti.

Ubrzo je stigao Laportin odgovor koji se nije dopao ni Partizanu, a prije svega njegovim navijačima…

“Predsjednik Đoan Laporta je u ime Košarkaškog kluba Barselona ponovio stav njihovog kluba da će iz bezbjednosnih razloga ulaz u dvoranu biti dozvoljen samo navijačima KK Partizan sa ulaznicama za sektor namijenjen gostujućim navijačima.
Ovakvu odluku koja je donesena i saopštena danas, smatramo izuzetno nepoštenom prema navijačima koji su uredno kupili karte, platili put do Barselone i smještaj”, saopšteno je večeras iz Partizana.

Podsjetimo, utakmica između Barselone i Partizana počinje u 20.45 časova.


Izvor fotografije: Starsport

Comments are closed.