The Sun

TRAŽILI PIVO ZAVRŠILI U ŠEIKOVOJ VILI (VIDEO)
Najluđa Mundijalska priča

Iako je Katar zabranio prodaju alkohola na Mundijalu, snalažljivi navijači reprezentacije Engleske uspjeli su dobro da se napiju.

Engleski fanovi bili su očajni kada je Katar neposredno pred početak Svjetskog prvenstva odlučio da zabrani prodaju alkohola.

Dvojici engleskih navijača nije se dopala činjenica da će trijezni morati da prate mečeve nacionalnog tima, pa su krenuli u ozbiljnu potragu za pivom. Lutali su katarskim ulicama kako bi došli do alkohola i njihova misija bila je uspješna.

U potrazi su im navodno pomogli lokalci.

“Tražili smo pivo i oni su nam rekli da će to srediti. Uskočili smo u džip i završili u velikoj vili”, otkriva Aleks i dodaje:

“Pokazao nam je majmune, egzotične ptice… Bilo je zaista ludo”.

Palata navodno pripada sinu od jednog šeika.

“Upoznali smo sina od nekog šeika. Odveo nas je u svoju palatu i pokazao nam lavove i sve ostalo. Sjajno su nas dočekali. Pogledajte oko sebe, ne može bolje od ovoga”, ističe Aleksov prijatelj Džon.

Aleks se kasnije oglasio i na Tviteru i ne krije da je oduševljen načinom na koji su navijači dočekani u Kataru.

“Ne slušajte te glupe medije koji konstantno s**u o ovoj naciji. Iznikli su iz pustinje i prave neke lude stvar. Zar Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države nisu države koje najviše krše ljudska prava? Arapi su nas toplo dočekali. Svako poštovanje”, napisao je Aleks.

Fudbalska reprezentacija Engleske danas protiv Irana započinje učešće na Mundijalu u Kataru. Taj meč na programu je od 14.00 časova.

Izvor teksta: Kurir sport
Izvor fotografije: The Sun

Comments are closed.