Veljko Paunović

ZNA KAKO SA BRAZILCIMA
Evo šta je Paunović poručio Piksiju pred večerašnji susret

Veljko Paunović zna kako se pobjeđuje Brazil.

Radovao se na Novom Zelandu zajedno sa osmoricom igrača odabranih i od Dragana Stojkovića da predstavljaju Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Jedini je srpski trener sa skalpom Brazila, doduše na Mondijalitu, takmičenju najboljih fudbalera planete do 20 godina. Veljko Paunović uoči večerašnjeg spektakla u Lusailu iz meksičke Gvaladalahare ohrabruje Orlove.

“Prva utakmica na Mundijalu uvijek je najteža, jer niko ne zna šta može da očekuje od sebe i rivala. Značajna je pobjeda na startu i obje ekipe biće malo nervozne. Sudar je to dvije reprezentacije sa sjajnim učinkom u kvalifikacijama, Brazil je 29 utakmica bez poraza, Srbija je na izvanredan način osigurala plasman među 32 najbolje selekcije, uz to izborila mjesto i u A diviziji Lige nacija” kaže selektor zlatnih Orlića 2015.

Povećao se optimizam i među igračima poslije trijumfa Saudijske Arabije nad Argentinom. Sada je više onih sa vjerovanjem da je iznenađenje moguće i večeras. Nadate li se i vi uspjehu Orlova na startu?

“Svakako da podvig Saudijaca djeluje ohrabrujuće i za nas. To i sve što je Srbija uradila u posljednje vrijeme treba da bude baza za samopouzdanje, bez čega nema uspjeha. Razlog za optimizam vidim i u dobroj formi naših reprezentativaca. Igrati sa Brazilom uvijek je izazov. Bilo je tako i u mlađim kategorijama. Ovaj naš tim spreman je da se takmiči i parira jakom protivniku”, rekao je Paunović

Izvor teksta: Sportal
Izvor fotografije: MLS

Comments are closed.