Brazil igrači

ŽURKA NAKON TRENINGA (VIDEO)
Brazilci opušteni čekaju Srbiju

Reprezentativci Brazila dočekuju meč sa Srbijom u izuzetno dobrom raspoloženju. Sviraju i luduju u svlačionici, svako ima svoj zadatak, a poznati vezista diriguje “orkestrom”.

Brazil je za mnoge glavni favorit za osvajanje mundijalskog pehara u Kataru. Pod vođstvom selektora Titea, Brazil je došao u zaista zastrašujućem sastavu. Prva utakmica ih očekuje protiv Srbije 24. novembra, a reprezentativci Brazila taj meč dočekuju u izuzetnom raspoloženju što pokazuje i snimak iz svlačionice.

Na snimku se vidi kako vezni fudbaler Vest Hema, Luis Paketa diriguje “orkestrom”, golman Ederson nalazi se u ulozi snimatelja, a ostali reprezentativci igraju u ritmu. Veliki broj instrumenata, pretežno bubnjeva ponijeli su za Katar reprezentativci Brazila i djeluje da se dobro zabavljaju u svlačionici.

Znamo da brazilskim ekipama nikad nije nedostajalo timskog duha i motiva, ali problem nastaje kad krene loše. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija pokušaće to da iskoriste kada istrče na teren stadiona Lusail u četvrtak u 20.00 časova. Nadamo se da će pokazati sav svoj kvalitet i opravdati očekivanja koja su iz dana u dan sve veća.

Izvor teksta: Mondo
Izvor fotografije: EPA/Fernando Bizzera

Comments are closed.