Borac Cacak

BORAC ČAČAK IZ PRIKRAJKA VREBA ŠANSU!

Borac iz Čačka nije mnogo mijenjao tokom pauze između sezona u Admiral Bet Aba ligi i u tome bi mogla biti njihova velika prednost.

U prethodnoj sezoni zauzeli su 11. mjesto i sigurno da će u ovoj pokušati napraviti iskorak i dočepati se bar 8. pozicije koja vodi u plej of ali sigurno da Čačani ne bi bili nezadovoljni i ponavljanjem rezultata iz prošle godine.

Na klupi Čačana ostaje Marko Marinović koji je u klub došao 2019. godine i odveo ih gotovo do samog vrha regionalne košarke.

Dosta poznatih lica od prošle sezone biće na treninzima ekipe a među njima su Ognjen Čarapić, Radovan Đoković, Nemanja Todorović, Aleksa Novaković.

Najveće promjene su na bekovskim linijama gdje su Iliju Đokovića i Lautara Lopeza koji su napustili klub zamjenili Marko Radonjić i Nikola Kočović a i jedan i drugi su već ranije nastupali za Borac. Miloš Glišić biće zamjena za Marka Pecarskog koji je otišao u Mornar-Barslo zlato a stigao je i centar Milan Milovanović.

Borac je oformio dobar tim i oni iz godine u godinu rastu, u prvoj sezoni su imali osam pobjeda u drugoj devet a da li će u ovoj imati 10+ pobjeda na svom kontu i možda doći do borbe za plej of pokazaće nam vrijeme.

Fotografija: aba-liga.com


Comments are closed.