MOndo arbutina stadion borca

BORAC SE VRAĆA KUĆI
Prva utakmica u ovoj sezoni na domaćem terenu

Posljednju domaću utakmicu u jesenjem dijelu šampionata Bosne i Hercegovine igrači Borca odigraće na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Protivnik će biti tuzlanska Sloboda a “crveno plavi” će prvi put u ovoj sezoni moći reći da igraju kod kuće. Zbog rekonstrukcije Gradskog stadiona evropski meč protiv B36 igrali su u Modriči na stadionu “Dr Milan Jelić” dok su u Premijer ligi ekipe dočekivali u Novom Gradu na stadionu “Mlakve”.

Ipak, posljednjeg vikenda u oktobru, za kada je zakazana domaća utakmica sa Slobodom, Borac se vraća Gradski stadion.

“Kucnuo je čas za povratak u našu kuću, kucnuo je čas za huk sa tribina Gradskog stadiona. Naši crveno plavi, 29. oktobra sa početkom u 18.00 časova, dočekaće tuzlansku Slobodu na novom terenu Gradskog stadiona u Banjaluci. Radovi na rekonstrukciji travnate podloge privedeni su kraju i sve je spremno za povratak naših fudbalera, prve golove i prve pobjede na novoj, hibridnoj, podlozi”, istaknuto je iz banjalučkog premijerligaša.

Radovi na potpunoj rekonstrukciji terena počeli su 1. juna, a nakon “grubih”, zemljannih radova, postavljanje hibridne podloge počelo je u drugoj polovini septembra i završeno je 28. septembra kada se moralo pristupiti dodatnim radovima koji se privode kraju pa će stadion u Banjaluci biti spreman krajem mjeseca.


Izvor fotografije: MONDO/Goran Arbutina

Comments are closed.