EPA EFE RENAR

”JURI GA, PRATI GA, SLIKAJ SE SA NJIM” (VIDEO)
Renar Saudijcima simpatično objasnio šta da rade sa Mesijem

Prvo kolo Svetskog prvenstva u Kataru je iza nas. Utisci se još uvek sabiraju. Mundijal nam je pokazao da ništa nije nemoguće, to je najviše pokazala reprezentacija Saudijske Arabije koja je poslije preokreta “srušila” po mnogima i prvog favorita ovog prvenstva reprezentaciju Argentine. 

Sa klupe ih predvodi nevjerovatni Renar, a nalog Saudijske Arabije je podjelio video klipove sa te istorijske utakmice. Posebno obratite pažnju na šesti minut video zapisa, kada kreće Renarov govor. 

“Šta to mi radimo ovdje? Ovo je presing? Presing ne znači da izađete visoko. Mati. Posljednji put, Mesi na sredini terena sa loptom a ti šta radiš? Ostaješ ispred odbrane. Ti treba da ideš da ga markiraš u sredinu, juri ga, prati ga. Izvadi svoj telefon napravi sliku sa njim ako želiš. On ima loptu. Ti si ispred odbrane, prati ga”, rekao je Renar. 

Kasnije tokom govora je ukazao na opuštenost Argentinaca, i to kako Saudijci moraju da shvate da je ovo Svjetsko prvenstvo i moraju dati sve od sebe.  Očigledno je uspio da ih motiviše.


Izvor fotografije: EPA/EFE

Comments are closed.