Radulovic Andrija

RADULOVIĆ IMAO I POZIV SRBIJE, PREVAGNULA ŽELJA!

Mlada reprezentacija Crne Gore dobila je veliko pojačanje, pošto je krilni fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović, koji ove sezone igra kao pozajmljen igrač za novosadsku Mladost GAT, prihvatio poziv selektora Miodraga Vukovića i već se priključio ekipi Crne Gore koju očekuju prijateljski mečevi sa Austrijom i Maltom.

Zanimljivo, Radulović je u mlađim kategorijama već nastupao za Crnu Goru, što nije ništa neobično imajući u vidu da je rođeni Kotoranin, ali je onda prihvatio poziv Srbije, da bi se sada vratio među ”sokolove”, iako je imao i poziv iz mlade reprezentacije Srbije a on je za crnogorske medije objasnio zašto je to tako.

”Kada nisam bio u planovima selektora Crne Gore, nisam želio da pravim ‘prazan hod‘ i odazvao sam se pozivu Srbije. Naravno, kod mene se nikad nije dovodilo u pitanje za koju ću reprezentaciju nastupati, dobio sam u istom momentu i poziv Srbije, gde sam se konsultovao sa selektorom reprezentacije i rekao mu da je moja želja Crna Gora, on je to sasvim normalno prihvatio, posavetovao me, pružio mi podršku i drago mi je zbog toga. Kao svaki mladi igrač sto sanja da igra za svoju drzavu, tako sanjam i ja… Fokusiran sam na sebe, da pružam dobre partije i poziv će stići sam od sebe”, objašnjava Radulović.

Kada je u pitanju tekuća sezona u šampionatu Srbije, Radulović je već postigao tri gola za Mladost, ali ekipa nije ostvarila željene rezultate, pa je došlo do promjene trenera – Aleksandra Lintu naslijedio je Ljubomir Ristovski.

Radulović će pokušati da dobrim igrama u narednom periodu izbori povratak u Zvezdu, za koju je svojevremeno debitovao kao 17-godišnjak i sa kojom ima važeći ugovor do 2025. godine.

”Moj debi je nešto posebno, sa 17 godina postići pogodak pred 20.000 gledalaca, nakon toga četiri dana odigrati ‘večiti derbi’, nešto neopisivo, ali se ne bih se vraćao u prošlost. Radim da iz dana u dan budem bolji i kao što sam rekao rezultati dolaze kao nagrada dobrog rada”, zaključio je Radulović.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *