Argentinci

SKANDAL U KATARU
Igrač Argentine pred deportovanjem zbog strašnih optužbi

Fudbaleri Argentine se još uvijek nisu oporavili od šoka nakon poraza od Saudijske Arabije u prvom kolu Svjetskog prvenstva, a sada je pred njima još jedno neprijatno iznenađenje.

Naime, reprezentativac “gaučosa”, Tijago Almada, će uskoro biti deportovan iz Katara zbog strašnih optužbi, prenose argentinski mediji.

“On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana djevojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, djevojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja“, navodi se u izjavi.

Katar je poznata zemlja po niskoj stopi kriminala i rigoroznim zakonima, pa se upravo zato očekuje da fudbaler bude deportovan.

“Postoji mnogo fudbalera kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji saradnici pokušavaju da dođu do katarskih zvaničnika na pravi način, što je prije moguće“, rekla je Lehenda.

Ovo bi mogao biti veliki hendikep za Argentinu pred nastavak šampionata, pogotovo kada se u obzir uzme da je Almada na spisak upao svega tri dana pred šampionat, umjesto povređenog Hoakina Koree.

Izvor teksta: Sportal
Izvor fotografije: Profimedia

Comments are closed.