ABA Marinovic

MARINOVIĆ PRED MORNAR
''Borba do posljednjeg momenta''

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je danas da je ubjedjen da će se borba u predstojećem meču AdmiralBet ABA lige protiv Mornara voditi do posljednjeg momenta.

“Mornar je opasna ekipa, što je pokazao na gostovanjima, gdje je ostvario dvije pobjede. Biće teško igrati protiv Barana, jer imaju dva fenomenalna igrača, koji u svakom momentu mogu svima da postignu ogroman broj poena. Borba će biti do posljednjeg momenta, u to sam ubjeđen”, rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Mornara, u utakmici osmog kola ABA lige.

Borac je trenutno posljednji na tabeli regionalnog takmičenja sa svih sedam poraza, dok je tim iz Bara na osmoj poziciji sa skorom 3/4.

“Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za meč sa Mornarom. Dobro smo trenirali, a poslije dužeg perioda imali smo dovoljno igrača za normalan rad, što me posebno raduje”, rekao je trener Borca.

“Igrači i ja jedva čekamo da krene utakmica. Smatram da smo radili dovoljno dobro, a nadam se da će se na kraju trud isplatiti”, dodao je Marinović.

Ulaz na utakmicu biće slobodan, a Marinović je istakao da je njegovom timu potrebna pomoć publike.

“Uprava je prepoznala momenat, tako da će ulaz biti slobodan. Volio bih da hala bude puna, pa da ponovo pokažemo lijepu sliku Čačka, da je stvarno grad košarke”, rekao je Marinović.

Utakmica između Borca i Mornara na programu je sutra od 17.00 časova.

Izvor teksta: Beta
Izvor fotografije: AdmiralBet ABA liga

Comments are closed.